OM NORRKÖPING PADELCENTER

VARFÖR NPC

Norrköping PadelCenter är utfallet av lokala entreprenörers starka band till Norrköping och deras vilja att bidra till stadens och regionens sportsliga utveckling. Utbudet av padelhallar i regionen har ökat senaste åren men en RIKTIG anläggning anser vi har saknats. Norrköping är en stolt idrottsstad med IFK Norrköping, Vita Hästen, Dolphins, Vargarna och Åby Oilers i fronten – med NPC har staden nu också en av Sveriges bästa och största padelanläggningar på hemmaplan.

Visst, NPC är i grund och botten en padelanläggning, men vi har tänkt förbi det klassiska padelkonceptet och skapat en mötesplats där inte bara padelutövare kan känna sig hemma.
Kom förbi och ät lunch eller ta ett pass i gymmet, padeln kan vänta.

EN VIKTIG PLATS FÖR BARN & UNGDOMAR

Personerna bakom NPC upplevde en stor brist på både tränings- och tävlingsmöjligheter inom padel för framförallt barn och ungdomar. Träning är en viktig parameter för att fortsätta utvecklas, få nya utmaningar och tycka padel är roligt över tid. NPC tillsammans med NPC CLUB vill göra skillnad på detta området och erbjuder därför både tränings- och tävlingsmöjligheter för vår framtids stora padelspelare. 

Läs mer om våra personliga tränare här eller klicka på bokningsknappen för att se vilka tävlingsalternativ som är aktuella för just dig eller ditt barn.