Våra banor

18 BANOR I VÄRLDSKLASS

NPC ska erbjuda bästa tänkbara förutsättningar och en förstklassig spelupplevelse för sina besökare. Ventilation, akustik och ljussättning är därför helt optimerad i anläggningen, banorna av högsta kvalitet och alla banor har motionscyklar att värma upp ordentligt på.
Tourspelare eller glad amatör, barn eller vuxen – alla ska trivas hos oss. Ett kort träningspass på våra singelbanor, en tuff match på våra dubbelbanor eller en prestigefylld duell på någon av våra center courts. NPC erbjuder allt och du bestämmer tempot.

 

Två centercourts i WPT-utförande!

Båda våra centercourts är nedsänkta 1,5 meter i marken med naturliga läktarsektioner för cirka 150 åskådare. Banorna erbjuder 4,5 meters distans mellan läktare och banornas långsidor för möjlighet till spel utanför planen. Givetvis är samtliga öppningar 1000 mm på banorna, precis som på WPT, och LED-belysningen av högsta kvalitet för en optimal spelupplevelse.
Banorna är av märket Stupa Vision med 12 mm härdat säkerhetsglas och 3 meters glashöjd i panoramautförande. Gräset är ett mörkblått Mondo WPT krullgräs framför, och ett ljusblått bakom, baslinjen – allt för en komplett WPT-upplevelse och ett något snabbare spel.

 

Tolv dubbelbanor i toppklass!

Våra 12 dubbelbanor är luftigt placerade och av märket Steel Vision med 10 mm härdat säkerhetsglas och 3 meters glashöjd. Gräset är ett mörkblått Mondo WPT krullgräs vilket bäddar för bra spel, samtliga öppningar 1000 mm på banorna och givetvis är LED-belysningen av högsta kvalitet för en optimal spelupplevelse.

 

Fyra singelbanor i toppklass!

Våra 4 singelbanor är luftigt placerade och av märket Steel Vision med 10 mm härdat säkerhetsglas och 3 meters glashöjd. Gräset är ett mörkblått Mondo WPT krullgräs vilket bäddar för bra spel, samtliga öppningar 1000 mm på banorna och givetvis är LED-belysningen av högsta kvalitet för en optimal spelupplevelse.