Reception

ENERGIN KOMMER INIFRÅN

Mat och dryck är en viktig komponent för kroppens återhämtning och NPC erbjuder därför sina besökare ett stort utbud av högkvalitativ kost och olika drycker. Bollar, kaffe, dryck, sallader, wraps, smörgåsar och snacks går att köpa i automat samt reception. Även racket och bollmaskin går att hyra i receptionen.

Lunch & mat

NPC erbjuder i samarbete med Östgöta Kök dagens lunch i flera olika utföranden vardagar mellan kl. 11.30 – 13.30. Lunchen levereras till NPC i värmeskåp och serveras via receptionen antingen som bricklunch eller för avhämtning. Östgöta Kök är kända för sina högkvalitativa menyer och vi ser fram emot samarbetet med Thomas och Karin. Vi tillhandahåller även diverse enklare förtäring via ICA Kvantum Klockaretorpet.

 

Snacks

Hård träning kräver energi och vi erbjuder därför olika typer av snacks, proteinbars, mackor, sallader och wraps som finns i våra varuautomater och vår reception.

 

Dryck

Vätskedepåerna behöver vara påfyllda och våra samarbeten med välkända leverantörer hjälper dig med detta. Kylda drycker finns i våra varuautomater och vår reception.

 

Racket & Bollar

Har du glömt ditt racket eller är nybörjare och vill prova på padel så finns racket att hyra i receptionen för 40 kr per speltid. Även bollar finns att köpa, både från varuautomaterna och vår reception.